Næste Kgl. Bio forestilling bliver operaen JÆGERBRUDEN som vi viser 9. januar kl. 15:00.
14. januar spiller OPtimis i biografen kom og hør kabaretforestillingen om Bellman.

Kunst

JACOB BRANDT MØLLER

udstiller oktober og november 2015

Jacob Brandt Møller har altid tegnet og malet, men da han i 2004 fulgte et sommerkursus på Thorstedlund Kunsthøjskole blev han for alvor fanget ind af malerkunsten og fik lyst til at arbejde seriøst med den. Siden fulgte sommerkurser 4 år i træk på Holbæk Kunsthøjskole.

Jacob Brandt Møller er svagstrømsingeniør og arbejder til daglig med software-udvikling. Han er gift med en kvinde fra Mongoliet. For et par år siden var familien på en længere tur rundt i Mongoliet, og landets stor- slåede natur, historie og kultur fascinerede ham dybt. Han har malet en serie billeder fra denne tur og derigennem fanget og fastholdt mange eksotiske stemninger, der er typiske for landet, og det er denne serie, han vil vise os på udstillingen i biografen.

Jacob Brandt Møller har eksperimenteret med forskellige kunstneriske udtryksmåder og stilarter, men befinder sig bedst med de figurative motiver, som han maler med akryl på lærred. Siden 2008 har han udstil- let adskillige gange i Nordsjælland, København og omegn samt i Sverige.

  I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.